Via Van Dalen Afvalbaktaalkeuze
De ViaBin afvalbak speciaal tegen vandalen

www.viabin.nl is onderdeel van www.viavandalen.nl

Via van Dalen BV, gevestigd in Ankeveen onder de rook van Hilversum, kenmerkt zich met name in het ondersteunen van haar opdrachtgevers met betrekking tot het beheer en onderhoud van weg en straatmeubilair. Het leveren, plaatsen, adviseren over, inventariseren en analyseren van objecten in de openbare ruimte behoort tot onze dagelijkse wekzaamheden. Van alle vormen verkeersborden tot wegmarkering, van pleinbanken tot afvalbakken zijn wij uw specialist!

Via Van Dalen is opgericht in 2000, VCA gecertificeerd en is gedurende haar 12 jarige bestaan gegroeid naar naar 12 fulltime buitendienst medewerkers met 6 bedrijfsbussen en 5 ondersteunende mensen op kantoor. Een zeer gezond bedrijf met medewerkers die wij specialisten durven noemen in het tot stand brengen van het optimale beheer en onderhoud van uw en onze openbare ruimte.

Uw zorg is onze inspiratie, is onze drijfveer en heeft opnieuw een prachtig product opgeleverd, de ViaBin!

Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan eens op www.viavandalen.nl

 

Innovatie

Door onze jarenlange ervaring met het beheer en onderhoud van weg en straatmeubilair voor diverse gemeenten, hebben wij geconstateerd dat vandalisme jaarlijks een groot gedeelte van het budget opslokt. Daarom hebben wij een anti-vuurwerk en verstevigheidsprofiel ontworpen, gepatenteerd en op de markt gebracht welke vuurwerkschade aan verkeersborden (DOR) voorkomt en terugdringt met maar liefst 90%! Onze vandalismeproof (en vuurwerkproof!) afvalbak is hierin eveneens een direct kostenbesparend voorbeeld.

Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit advisering, levering en/of plaatsing maar is bovenal gericht op het vertrouwen verdienen van onze opdrachtgevers, OOK als het geen commerciele insteek heeft.

 

Wij denken nou eenmaal graag met onze opdrachtgevers mee.

© Via Van Dalen bv - Trapgans 7 - 1244 RL ANKEVEEN - Algemeen T: 035-6421204 - E-mail: info@viabinafvalbak.nl - websdesign: Scriptus-Design - Disclaimer

Nederlandstalige website This website in English Deutsche sprache français